Bericht versturen
China Militair Eenvormig Gevecht fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Yanlin Feng

Telefoonnummer : +8618180553778

WhatsApp : +8618180553778

Free call
Chengdu Began Trading Co., Ltd.

De „op integriteit-gebaseerde, kwaliteit-georiënteerde, oprechte dienst aan elke klant“

 • Chengdu Began Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Began Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Began Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Began Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Began Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Began Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Began Trading Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper, Andere
Merken: Aantal werknemers: 5~10
Jaarlijkse omzet: 2000000-5000000 Opgericht Jaar: 2021
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Bedrijfprofiel

 

 

 

Chengdu Bigan die Co., Ltd uitwisselen werd gevestigd in September, 2021, gevestigd in het mooie „Land van Hemel“ - Chengdu. Het bedrijf heeft een stabiele de leveringsketen van de productproductie, en werkt met vele militaire ondernemingen samen in China, verantwoordelijk voor de verkoop en de leveringssamenwerking van producten voor dubbel gebruik; het bedrijf heeft 3A-ondernemingscertificatie, heeft de verkoopautorisatie van vele fabrikanten, hebben de verkochte producten goede militaire kwaliteit en het strikte beheersysteem van de productkwaliteit. Het doel van het bedrijf is „op integriteit-gebaseerde, win-win samenwerking“.

Ons bedrijf behandelt openluchtproducten en militaire en burgerlijke producten, hoofdzakelijk openlucht het kamperen producten, berijdende jasjes, camouflagekleding, kogelvrije producten, schoenen en hoofdzakelijk laarzen en andere categorieën van producten. Bovendien verleent ons bedrijf ook de perfecte pre-sales en naverkoopdiensten.

Aanhangend het principe van „win-win samenwerking“, heeft ons bedrijf met landen in Azië, Amerika, Europa en Afrika samengewerkt, en wij verheugen ons op het samenwerken met meer landen in het gebied.

Ons bedrijf zal productietechnologie blijven ontwikkelen, meer professioneel technologie introduceren en productiepersoneel, die „op integriteit-gebaseerd aanhangen, de kwaliteit-georiënteerde, oprechte dienst aan elke klant“ concept, een globale uitstekende integratie van de industrie en handelsondernemingen te worden.

 

Geschiedenis

Bedrijfgeschiedenis

 

 

 

Chengdu Bigan die die Co., Ltd uitwisselt, in September 2021 wordt gevestigd, is een professioneel bedrijf dat openluchtproducten en militaire en burgerlijke levering behandelt. Als fabrikant en handelaar, legt ons bedrijf strikt de termijnen van ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem ten uitvoer en AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENcertificaten zoals de kredietstandaardcertificaat van ondernemings, de classificatiecertificaat van de ondernemingskwalificatie, kwaliteit en van de de dienstintegriteit eenheid, contract en kredieteenheid, de demonstratieeenheid van het integriteitsbeheer, kwaliteit en kredieteenheid, en de dienst en kredieteenheid verklaard. Wij proberen ons beste om onze klanten van meer kwaliteit te voorzien gewaarborgd producten en constant nieuwe productietechnologie te ontwikkelen vernieuwen en om het lof van klanten van alle gangen van het leven te bereiken.

Dienst

De bedrijfdiensten


Ons bedrijf heeft sterke wetenschappelijke en technologische sterkte, sterk onderzoek en ontwikkelingsvermogen, en het voordeel van militaire kerntechnologie. De fabriek heeft hoge eisen ten aanzien van productstabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid, en kan ontwikkeling op lange termijn op het gebied voor dubbel gebruik door zich op productconcurrentievermogen en marktgericht mechanisme bereiken te baseren. De leverancier heeft bepaalde technologie en productafhankelijkheid, en zodra het een bulklevering aan klanten vormt, kan het zijn voordelige positie in een langere periode handhaven.

Wij zijn een leverancier van hoogte - kwaliteits openluchtkleding, materieel voor gebruik buitenshuislevering en militaire kwaliteits burgerlijke producten. Wij kunnen de kwaliteit van onze producten controleren en hen aanbieden aan concurrerende prijzen zodat onze klanten van de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen genieten. Het verbeteren van productietechnologie is de permanente achtervolging van een fabrikant, en wij streven ernaar om onze klanten van de meest geavanceerde technologieproducten te voorzien. Het bedrijf heeft de fabriek met een professioneel team van het leven de elektronische producten van de consument uitgerust, en ernaar gestreefd om de ervaring te verbeteren om de producten van klanten te gebruiken en de unanieme goede werktijd van klanten te winnen. Wij hebben professionele buitenlandse handelsbedienden die professioneel door het bedrijf zijn opgeleid en genoeg begrip van de productregel om regelmatig met onze klanten gehad te communiceren.

 

FAQ


A) Hoe kon ik een steekproef krijgen? Alvorens wij de eerste orde ontvingen, veroorloof me gelieve de steekproefkosten en prijs uit te drukken. Wij zullen de steekproefkosten terug naar u binnen uw eerste orde terugkeren.
B) Steekproeftijd? Bestaande punten: Binnen 15 - 20 dagen.

C) Of u ons merk op uw producten kon maken? Ja. Wij kunnen uw Embleem op zowel de producten als de pakketten drukken als u onze MOQ kunt ontmoeten.

D) Of u uw producten door onze kleur kon maken? Ja, kan de kleur van producten worden aangepast als u onze MOQ kunt ontmoeten.

E) Hoe te om de kwaliteit van uw producten te waarborgen? 1) Strikte opsporing tijdens productie. 2) Strikte bemonsteringsinspectie op producten vóór verzekerde verzending en intacte product verpakking.

Ons Team

Bedrijfteam

 

 

Het bedrijf dringt op het beheersconcept aan „people-oriented, wederzijds voordeel en win-win“, bepleit het werkgelegenheidsprincipe om „talenten te respecteren, het beste gebruik van talenten te maken, voordelen te delen, en mensen op verdienste“ te benoemen, versterkt constant het mechanisme die van het talentenbeheer aansporingen en beperkingen combineren, en creeert een team van het elitebeheer.

Verkoopteam

De de verkoopverkopers zijn van het bedrijf door gekwalificeerde opleiding gegaan en het productieproces en het productiemateriaal op het gebied bij de fabriek waargenomen om een volledig inzicht in de producten te hebben. Product-related vragen kunnen ook worden beantwoord tijdig om hoog rendement te bereiken.

Kwaliteitsteam

- Kwaliteit het testen van grondstoffenselectie en productie aan productproductie en levering.

- Kwaliteitscontrole en inspectiedeskundigen om producten beneden de maat uit te onderzoeken en inferieure producten te vermijden van het stromen aan klanten.

- Onderzoek van productproducten beneden de maat tijdens het productieproces.

- Leg strikt de termijnen van ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem ten uitvoer.

- R&D-technologie om het niveau van betere kwaliteit na te streven.

R&D-Team

Wij investeren heel wat geld in R&D elk jaar, de talenten van betere kwaliteit, introduceer en snel een professioneel en efficiënt R&D-team vestig om de kwaliteit van onze producten te verbeteren.

 • Edward Adam Davies

  Edward
 • Aleksandr Menshenin

  Aleksandr
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in