Bericht versturen
China Militair Eenvormig Gevecht fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Yanlin Feng

Telefoonnummer : +8618180553778

WhatsApp : +8618180553778

Free call
Chengdu Bigan Trading Co., Ltd.

De „op integriteit-gebaseerde, kwaliteit-georiënteerde, oprechte dienst aan elke klant“

 • Chengdu Bigan Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Bigan Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Bigan Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Bigan Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Bigan Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Bigan Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Bigan Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Bigan Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Bigan Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Bigan Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Bigan Trading Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper, Andere
Merken: Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000 Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Profiel van het bedrijf 

 

 

Chengdu Bigan Trading Co., Ltd. werd opgericht in september 2011, gelegen in het prachtige "Land van de Hemel" - Chengdu.en werkt samen met vele militaire ondernemingen in China, verantwoordelijk voor de verkoop en de leveringssamenwerking van producten met tweeledig gebruik; het bedrijf heeft een bedrijfscertificering 3A, heeft de verkoopvergunning van veel fabrikanten,de verkochte producten hebben een goede militaire kwaliteit en een strikt productkwaliteitsmanagementsysteemHet doel van het bedrijf is "integriteitsgebaseerde, win-win samenwerking".

Ons bedrijf handelt voornamelijk in outdoor producten en militaire en civiele producten, voornamelijk outdoor kampeerproducten, rijdjassen, camouflagekleding, kogelvrije producten,schoenen en laarzen en andere categorieën productenDaarnaast biedt ons bedrijf ook perfecte pre-sales en after-sales diensten.

Naast het principe van "win-win samenwerking", heeft ons bedrijf samengewerkt met landen in Azië, Amerika, Europa en Afrika,En we kijken ernaar uit om met meer landen in de regio samen te werken..

Ons bedrijf zal de productietechnologie blijven ontwikkelen, meer professionele technologie en productiepersoneel introduceren, en zich houden aan de "integriteit gebaseerde, kwaliteitsgerichte,"Een eerlijke service aan elke klant", om een wereldwijde uitstekende integratie van industrie- en handelsondernemingen te worden.

 

Geschiedenis

Geschiedenis van het bedrijf

 

 

Chengdu Bigan Trading Co., Ltd, opgericht in september 2011, is een professioneel bedrijf dat zich bezighoudt met outdoorproducten en militaire en civiele benodigdheden.Onze onderneming implementeert strikt de voorwaarden van het ISO9001 kwaliteitsmanagementsysteem en heeft gecertificeerde AAA-certificaten zoals enterprise credit rating certificaat, certificaat voor het kwalificeren van ondernemingen, eenheid kwaliteit en integriteit van de dienstverlening, contract- en krediet-eenheid, demonstratie-eenheid integriteitsbeheer, kwaliteits- en krediet-eenheid,en dienstverlening en krediet. We try our best to provide our customers with more quality guaranteed products and constantly innovate and develop new production technology in order to gain the praise of customers from all walks of life.

Dienst

De bedrijfdiensten


Ons bedrijf heeft sterke wetenschappelijke en technologische sterkte, sterk onderzoek en ontwikkelingsvermogen, en het voordeel van militaire kerntechnologie. De fabriek heeft hoge eisen ten aanzien van productstabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid, en kan ontwikkeling op lange termijn op het gebied voor dubbel gebruik door zich op productconcurrentievermogen en marktgericht mechanisme bereiken te baseren. De leverancier heeft bepaalde technologie en productafhankelijkheid, en zodra het een bulklevering aan klanten vormt, kan het zijn voordelige positie in een langere periode handhaven.

Wij zijn een leverancier van hoogte - kwaliteits openluchtkleding, materieel voor gebruik buitenshuislevering en militaire kwaliteits burgerlijke producten. Wij kunnen de kwaliteit van onze producten controleren en hen aanbieden aan concurrerende prijzen zodat onze klanten van de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen genieten. Het verbeteren van productietechnologie is de permanente achtervolging van een fabrikant, en wij streven ernaar om onze klanten van de meest geavanceerde technologieproducten te voorzien. Het bedrijf heeft de fabriek met een professioneel team van het leven de elektronische producten van de consument uitgerust, en ernaar gestreefd om de ervaring te verbeteren om de producten van klanten te gebruiken en de unanieme goede werktijd van klanten te winnen. Wij hebben professionele buitenlandse handelsbedienden die professioneel door het bedrijf zijn opgeleid en genoeg begrip van de productregel om regelmatig met onze klanten gehad te communiceren.

 

FAQ


A) Hoe kon ik een steekproef krijgen? Alvorens wij de eerste orde ontvingen, veroorloof me gelieve de steekproefkosten en prijs uit te drukken. Wij zullen de steekproefkosten terug naar u binnen uw eerste orde terugkeren.
B) Steekproeftijd? Bestaande punten: Binnen 15 - 20 dagen.

C) Of u ons merk op uw producten kon maken? Ja. Wij kunnen uw Embleem op zowel de producten als de pakketten drukken als u onze MOQ kunt ontmoeten.

D) Of u uw producten door onze kleur kon maken? Ja, kan de kleur van producten worden aangepast als u onze MOQ kunt ontmoeten.

E) Hoe te om de kwaliteit van uw producten te waarborgen? 1) Strikte opsporing tijdens productie. 2) Strikte bemonsteringsinspectie op producten vóór verzekerde verzending en intacte product verpakking.

Ons Team

Bedrijfteam

 

 

Het bedrijf dringt op het beheersconcept aan „people-oriented, wederzijds voordeel en win-win“, bepleit het werkgelegenheidsprincipe om „talenten te respecteren, het beste gebruik van talenten te maken, voordelen te delen, en mensen op verdienste“ te benoemen, versterkt constant het mechanisme die van het talentenbeheer aansporingen en beperkingen combineren, en creeert een team van het elitebeheer.

Verkoopteam

De de verkoopverkopers zijn van het bedrijf door gekwalificeerde opleiding gegaan en het productieproces en het productiemateriaal op het gebied bij de fabriek waargenomen om een volledig inzicht in de producten te hebben. Product-related vragen kunnen ook worden beantwoord tijdig om hoog rendement te bereiken.

Kwaliteitsteam

- Kwaliteit het testen van grondstoffenselectie en productie aan productproductie en levering.

- Kwaliteitscontrole en inspectiedeskundigen om producten beneden de maat uit te onderzoeken en inferieure producten te vermijden van het stromen aan klanten.

- Onderzoek van productproducten beneden de maat tijdens het productieproces.

- Leg strikt de termijnen van ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem ten uitvoer.

- R&D-technologie om het niveau van betere kwaliteit na te streven.

R&D-Team

Wij investeren heel wat geld in R&D elk jaar, de talenten van betere kwaliteit, introduceer en snel een professioneel en efficiënt R&D-team vestig om de kwaliteit van onze producten te verbeteren.

 • Edward Adam Davies

  Edward
 • Aleksandr Menshenin

  Aleksandr
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in