Bericht versturen
China Militair Eenvormig Gevecht fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Yanlin Feng

Telefoonnummer : +8618180553778

WhatsApp : +8618180553778

Free call
lopende band

Productregel

 

 

In moderne massaproduktie. De productiepartij stijgt, wordt de traditionele productielay-out meer en meer niet aangepast aan het moderne productiebeheer. De introductie van productielijnen zal zeer het beheer ter plaatse van de productie-installatie vergemakkelijken en zal productie controle vergemakkelijken. Productiebeheer, kwaliteitsbewaking om een beter beheersplatform te verstrekken.

De fabriek heeft de technologie van het vormen van producten van schoenen en laarzen, anti-punctuur, weerstand op hoge temperatuur, antistatische, waterdichte en oil-repellent functionele schoenen en laarzen. De belangrijkste producten omvatten militaire rubberschoenen, algemene arbeids rubberschoenen, beschermend functioneel rubberschoenen en rubber outsoles, enz. Wij hebben ook de technologie van het vormen van producten van schoenen en laarzen, puncture-proof, op hoge temperatuur bestand, antistatische, waterdichte en oil-repellent functionele schoenen en laarzen.

De belangrijkste producten van kledingstukken omvatten militaire uniformen, industriële uniformen, professionele uniformen, merkkleding en speciale functionele kledende en ondersteunende producten. De textieldruk en het verven van ondernemingen hebben een aantal octrooien en toekenning, waterdicht, vlam - vertrager, anti-infrared, anti-scheur en andere functionele druk en vervende stof en militaire stof die van de camouflagekleur technologie verven.

Het eigen onderzoek en de ontwikkeling van het bedrijf, ontwerp en productie van beschermingsmiddel, van de geavanceerd materiaalselectie en van de productie het proces, geavanceerd technische inhoud, op diplomatiek, veiligheid, antiterreur, hulp bij rampen en andere speciale gebieden hebben een brede waaier van toepassingen; de productie van diverse types van hulp bij rampententen en andere beschermende en reddingsproducten in de vloed redden, aardbevingshulp, het vechten regen, sneeuw en ijsramp en andere zeer belangrijke ogenblikken speelden een belangrijke rol.

 

Chengdu Began Trading Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Chengdu Began Trading Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Chengdu Began Trading Co., Ltd. fabriek productielijn 2

Chengdu Began Trading Co., Ltd. fabriek productielijn 3

OEM / ODM

OEM/ODM

 

 

Wij verlenen de aanpassingsdienst, als u aangepaste producten wilt doen, u moeten ons van de productgrootte, gewicht, kleur, materiaal en andere informatie voorzien. Als u de behoeften van een embleemaanpassing hebt, moet u ons van de de stijl en de grootteinformatie van het embleembeeld voorzien. Natuurlijk, meer gedetailleerd de informatie, beter voor ons.

Welkom om onze verkoper te raadplegen, die elke informatie van de producten en aanpassingsvereisten met u in detail zal introduceren.

R & D

R&D

 

Sinds de totstandbrenging van ons bedrijf, zijn wij toegewijd aan het maken van en het ontwikkelen van betere producten. Op deze weg van ontwikkeling, hebben wij onze manier uitgewerkt. Als wij niet onderzoeken, zullen wij achter de ontwikkeling van de maatschappij achterblijven, en wij geloven altijd dit. Daarom leren wij humbly van andere uitstekende ondernemingen en leren van de uitstekende wijze en de weg van de ondernemingsontwikkeling. Tegelijkertijd, verbeteren wij onze eigen ontwikkelingstekorten, enkel om rendabele producten te maken en een betrouwbare onderneming te worden.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in