Bericht versturen
China Militair Eenvormig Gevecht fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Yanlin Feng

Telefoonnummer : +8618180553778

WhatsApp : +8618180553778

Free call
lopende band
  • Productielijn voor kleding
  • Productielijn voor kleding
  • Een hoek van de kledinglijn
  • Een hoek van de kledinglijn
  • Afgewerkte kledingstukken

Productlijn

 

In de moderne massaproductie neemt de productie in serie toe, de traditionele productie-opstelling is steeds minder aangepast aan het moderne productiemanagement.De invoering van productielijnen zal het beheer van de productie-installatie ter plaatse en het toezicht op de productie aanzienlijk vergemakkelijkenProductiebeheer, kwaliteitsbeheer om een beter managementplatform te bieden.

De fabriek beschikt over de technologie voor het gieten van schoenen en laarzen, anti-punctie, hoge temperatuurbestandheid, antistatische, waterdichte en oliewerende functionele schoenen en laarzen.De belangrijkste producten zijn militaire rubberen schoenen, algemene arbeid rubberen schoenen, beschermende functionele rubberen schoenen en rubberen buitenzolen, enz.hoogtemperatuurbestendig, antistatische, waterdichte en oliewerende functionele schoenen en laarzen.

De belangrijkste kledingproducten zijn militaire uniformen, industriële uniformen, professionele uniformen, merkkleding en speciale functionele kleding en ondersteunende producten.Textielbedrijven hebben een aantal patenten en prijzen, waterdicht, vlamvertragend, anti-infrarood, anti-traan en andere functionele druk- en verfstof en militaire camouflage kleurstof verftechnologie.

Het bedrijf heeft eigen onderzoek en ontwikkeling, ontwerp en productie van beschermende apparatuur, geavanceerde materiaal selectie en productieproces, hoog technologisch gehalte, in de diplomatieke, beveiliging,anti-terrorisme, rampenhulp en andere speciale gebieden hebben een breed scala aan toepassingen; productie van verschillende soorten rampenhulp tenten en andere beschermende en reddingsproducten in de overstromingsredding,hulp bij aardbevingen, de bestrijding van regen-, sneeuw- en ijsrampen en andere belangrijke momenten een belangrijke rol gespeeld.

 

Chengdu Bigan Trading Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Chengdu Bigan Trading Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Chengdu Bigan Trading Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

OEM / ODM

OEM/ODM

 

 

Wij verlenen de aanpassingsdienst, als u aangepaste producten wilt doen, u moeten ons van de productgrootte, gewicht, kleur, materiaal en andere informatie voorzien. Als u de behoeften van een embleemaanpassing hebt, moet u ons van de de stijl en de grootteinformatie van het embleembeeld voorzien. Natuurlijk, meer gedetailleerd de informatie, beter voor ons.

Welkom om onze verkoper te raadplegen, die elke informatie van de producten en aanpassingsvereisten met u in detail zal introduceren.

R & D

R&D

 

Sinds de totstandbrenging van ons bedrijf, zijn wij toegewijd aan het maken van en het ontwikkelen van betere producten. Op deze weg van ontwikkeling, hebben wij onze manier uitgewerkt. Als wij niet onderzoeken, zullen wij achter de ontwikkeling van de maatschappij achterblijven, en wij geloven altijd dit. Daarom leren wij humbly van andere uitstekende ondernemingen en leren van de uitstekende wijze en de weg van de ondernemingsontwikkeling. Tegelijkertijd, verbeteren wij onze eigen ontwikkelingstekorten, enkel om rendabele producten te maken en een betrouwbare onderneming te worden.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in